9-2-2019

Check battery cuboid 150w

Сегодня я расскажу, что делать если ваш бокс мод Wismec RX2/3 выдает ошибку Check Battery. Основные причины возникновения проблемы и их решения.

На днях, я зарядил аккумуляторы во внешнем зарядном устройстве, вставил их в бокс мод WISMEC RX2/3 и увидел ошибку CHECK BATTERY . Сначала открыл крышку и проверил полярность, вставлены правильно. Попробовал включить на двух аккумуляторах, потом на трех, безрезультатно. Выключил устройство, зажал клавишу «Fire» и минус, что бы проверить вольтаж и увидел во втором слоте 0. Далее я вставил батареи в другой бокс мод. В каждом из аккумуляторов было примерно по 4.2v и они отлично работали. Таким образом я понял, что проблема в самом моде. Я был наслышан о такой проблеме с моделями RX, но пользуясь бокс модом практически 5 месяцев почему-то думал, что меня она обойдет стороной.

Теперь рассмотрим основные причины появления ошибки CHECK BATTERY на RX2/3, не считая неправильно вставленных аккумуляторов.

  1. Глюк платы, возможен после попадания влаги.
  2. Обрыв провода на контакте. При смене аккумулятора в правом слоте, пин поджимается и гнет провод, что приводит к его обрыву.

В первом случае нужно дать высохнуть моду. Открываем крышку, вытаскиваем левый аккумулятор, правый остается и подключаем к питанию с помощью USB кабеля. Далее вставляем левый аккумулятор и закрываем крышку. Должен появится заряд аккумуляторов и плата начнет работать нормально. В моем случае данный способ не помог, идем дальше.

Во втором случае необходимо разобрать бокс мод. Откручиваем шесть винтиков, передняя панель отсоединяется, отлаживаем ее в сторону. Седьмой винтик спрятан под резинкой, которую нужно достать. Аккуратно достаем панель для аккумуляторов и сверху откручиваем два винтика. Как я и думал, красный провод на контакте был оторван. При желании его можно заменить на более толстый, но если лень заморачиватся, то просто припаиваем его на место. Далее собираем в обратной последовательности.

Ошибка CHECK BATTERY пропала и RX2/3 отлично работает.

Опции темы
Поиск по теме
Отображение
  • Линейный вид
  • Комбинированный вид
  • Древовидный вид

Словил на Кубоиде check battery, что делать мод от юсб работает (обновил прошивку) не видит один аккум пробывал другой вставить таже проблема.


Последний раз редактировалось Mairan; 27.02.2016 в 16:03 . Причина: Добавил фотки

другие аккумы пробовал? может в аккумах дело?

rodjer_ru в теме нет ответа на мой вопрос(

———- Сообщение отправлено в 23:54 ———- Предыдущее сообщение отправлено в 23:53 ———-

berd 25r пробыл he4 вставить

даже сказать не чего

у меня ктулху немного подтекает мб в коннектор попала жижа

может чё залило

berd я с начала подумал, что то с платой но потом обновил кубоид, попробую просушить его немного

А после прошивки устройство было выключено?
И, отображается ли версия прошивки?

ruline мод включился после прошивки, даже без аккумов при подключении через юсб показывает на одном 0 на другом 0,75в
rodjer_ru на одном нормальное на другом 0[COLOR="Silver"]

———- Сообщение отправлено в 00:16 ———- Предыдущее сообщение отправлено в 00:11 ———-

Последний раз редактировалось Mairan; 27.02.2016 в 12:03 .

Может у кого есть видео по разбору или подскажите сц

Ещё раз для непонятливого.
ЧТО ЗА АККУМУЛЯТОРЫ?

25r менял на he4 тоже самое

У кубойда, помнится, там снизу стрёмная палочка до площадки торчала, вот её проверить не мешает.

Палочка торчит, нормально подпружинненая

———- Сообщение отправлено в 12:22 ———- Предыдущее сообщение отправлено в 12:21 ———-

Смысл в том что у меня один аккумулятор определяет другой нет.

Вот эта палочка и должна как бы эти два аккумулятора разделить.
Они же последовательно, вот по центру напряжение тоже снимается.

———- Сообщение отправлено в 12:50 ———- Предыдущее сообщение отправлено в 12:48 ———-

Вообще, конечно, лучше в тему Кубойда пойти с этим вопросом, там народ лучше подскажет. Давали же уже ссылку
http://www.ecigtalk.ru/forum/f17/t85156.html

Чтать также:  Артист верещагин белое солнце

———- Сообщение отправлено в 13:32 ———- Предыдущее сообщение отправлено в 12:50 ———-

И таки я перетянул твой вопрос в тему Кубойда.
И вообще мод то включается, или нет?

Последний раз редактировалось JAW; 27.02.2016 в 14:35 .

———- Сообщение отправлено в 14:57 ———- Предыдущее сообщение отправлено в 14:57 ———-

———- Сообщение отправлено в 14:59 ———- Предыдущее сообщение отправлено в 14:57 ———-


Недостает центральный штырь до крышки аккумов.
Попробуй на крышку снизу нажать посильнее и подержать.

Владение русской орфографией — как владение кунг-фу. Настоящие мастера не применяют его без необходимости (с)
Что делает вейпер,когда ему заняться нечем?правильно,атомы перематывает)))

Спорить с дураком — как играть в шахматы с голубем. Он раскидает фигуры, нагадит на доску и улетит всем рассказывать, как он тебя уделал.

I’ve had my cuboid for a week now and already having issues.
Can someone confirm if the USB can be used for charging or is it just for software updates. I have plugged it into my PC to see if it does charge but it does nothing. I was going to update the software but because of this I’m unable to.

Here starts the problems I’m having.
When I connect the cuboid to my PC, my PC doesn’t recognise it. PC doesn’t pop up with new hardware found or the sound it normally makes when new hardware is detected and there is nothing on the cuboid display?

I’ve been using the cubis tank with the 0.5 ohm SS316 coil, when I select the SS316 setting in the cuboid and press the fire button it displays PROTECTED. What other settings should I be using?
I’ve been using the .5 SS316 coil for a week now and it’s now burning, surely the coil should last longer than a week?

Sometimes when I put 2 fully charged battery’s in the cuboid it says check battery’s and shows 2 empty battery’s, if I then remove said battery’s and swap them round it it’s then okay?

I’m beginning to think the USB port isn’t working at all.

Any help and advice would be appreciated.

(05-21-2016, 08:30 PM) Richardj Wrote:
Any help and advice would be appreciated.

I have downloaded the joyetech software to upgrade it to 200W and nothing, it doesn’t find the cuboid. I thought it might be windows 10 so tried on a windows 7 machine and it’s just the same. It doesn’t charge the cuboid when I plug it into my PC, so I’m sure it’s the USB port on the cuboid that’s not working.

I bought 2 new efest 3000mHh 35A battery’s to use in it and I charge all my battery’s in a nitecore charger. These battery’s work fine in my other mod so don’t think it’s the battery’s.
The battery indicator is all over the place, up one minuet and down the next and the coil ohm is way off. A .5 coil in any of my tanks is reading anything from .66 to .84

The only setting that seems to work is Power so have had to use that with the cubis.
How long are you getting out of the cubis .5 ss316 coil? I’ve used mine for a week and it’s now burning, I would expect to get longer than a week out of any coil.

(05-21-2016, 10:44 PM) Richardj Wrote: I have downloaded the joyetech software to upgrade it to 200W and nothing, it doesn’t find the cuboid. I thought it might be windows 10 so tried on a windows 7 machine and it’s just the same. It doesn’t charge the cuboid when I plug it into my PC, so I’m sure it’s the USB port on the cuboid that’s not working.

I bought 2 new efest 3000mHh 35A battery’s to use in it and I charge all my battery’s in a nitecore charger. These battery’s work fine in my other mod so don’t think it’s the battery’s.
The battery indicator is all over the place, up one minuet and down the next and the coil ohm is way off. A .5 coil in any of my tanks is reading anything from .66 to .84

Чтать также:  Как раскодироваться после укола самостоятельно

The only setting that seems to work is Power so have had to use that with the cubis.
How long are you getting out of the cubis .5 ss316 coil? I’ve used mine for a week and it’s now burning, I would expect to get longer than a week out of any coil.

It could be the cable or the port, but if you try a different cable make sure its a data cable, like the one Joyetech gives you. Some cables are power only for charging and they don’t have a data lead.

sounds like there may be some defect, Joyetech is slow but will take care of it if that’s the case, might help to include some pics to help explain what its doing. Vapormaker may be a user here to PM and explain whats going on to see what to do.

I get 2-4 weeks use from my coils but at first had problems because I was overpowering them.
Switch coils and see it could be a bad coil causing the problems? a short up top might cause PC connection problems? IDK

Richard from the work/testing you’ve done, it does sound like the USB. Can you go back to your place of purchase for them to swap it out after seeing for themselves?

I’d also recommend you stick to original battery manufacturers such as LG, Samsung, or even Sony for your batteries. Efest’s are all re-wraps, and their specs are usually just ‘wishful thinking’. There is no such thing as a real 35A 18650.

I’m on week 3 of my cubis .5 ss316 coil, running at 32W. No burn, great taste. No sweetener in my juice to gunk the coil.

Hi,
I’ve been using efest battery’s for a long time with no problems at all but will get some of the ones you recommend.

I have been in touch with the seller and at the moment I’m getting now where with them.

After the .5 SS316 coil started burning I put the 1.5 coil in last night lowered the power to 15W and with in an hour it was burning, I had a right coughing bout for about ten minuets and the worst taste ever in my mouth, YUK.

The juice I normally use is 93% VG, so I was wondering if it’s to thick for the cubis. Experiment time, I found some juice that is about 70% VG got the .5 SS316 coil primed it again, put juice in tank put the tank together and left it for about 30 minuets and at the moment it seems okay, will see how it goes and let you know.

Update:
After going back to the 0.5 BF SS316 coil and using a juice that is 70% VG all seems to be okay, at the moment. I’ve had no burning at all and this is from the coil that was burning.
So it would seem that the cubis can’t handle 90% VG

(05-23-2016, 12:58 AM) Richardj Wrote: Hi,
I’ve been using efest battery’s for a long time with no problems at all but will get some of the ones you recommend.

I have been in touch with the seller and at the moment I’m getting now where with them.

After the .5 SS316 coil started burning I put the 1.5 coil in last night lowered the power to 15W and with in an hour it was burning, I had a right coughing bout for about ten minuets and the worst taste ever in my mouth, YUK.

Чтать также:  Можно ли беременным пиво если очень хочется

The juice I normally use is 93% VG, so I was wondering if it’s to thick for the cubis. Experiment time, I found some juice that is about 70% VG got the .5 SS316 coil primed it again, put juice in tank put the tank together and left it for about 30 minuets and at the moment it seems okay, will see how it goes and let you know.

Update:
After going back to the 0.5 BF SS316 coil and using a juice that is 70% VG all seems to be okay, at the moment. I’ve had no burning at all and this is from the coil that was burning.
So it would seem that the cubis can’t handle 90% VG

I’ve had my "NEW" Cuboid (in Black) for less than 24 hours, and I have e few issues with it already:
1. Fire Button Rattles (a lot)
2. Fire Button Sticks "ON" sometimes, and this is dangerous.
3. Small gap between Tank & Cuboid, but only one one side.
4. Small gap in the body work, but only one one side, just under 510, but no gap above the fire button.

I bought this Cuboid, based on MANY reviews on YouTube (pbusardo, IndoorSmokers, Mike Vapes, Suck My Mod, etc. )
I think that Joyetech sends very well made, very well inspected units to these reviewers, and they all say that’s it good.
BUT, the final, retail versions are not as well made, and we feel robbed, because we end up paying a lot on money for shit versions, while the reviewers get the best ones for FREE.

(06-11-2016, 08:05 AM) pastech Wrote: I’ve had my "NEW" Cuboid (in Black) for less than 24 hours, and I have e few issues with it already:
1. Fire Button Rattles (a lot)
2. Fire Button Sticks "ON" sometimes, and this is dangerous.
3. Small gap between Tank & Cuboid, but only one one side.
4. Small gap in the body work, but only one one side, just under 510, but no gap above the fire button.

I bought this Cuboid, based on MANY reviews on YouTube (pbusardo, IndoorSmokers, Mike Vapes, Suck My Mod, etc. )
I think that Joyetech sends very well made, very well inspected units to these reviewers, and they all say that’s it good.
BUT, the final, retail versions are not as well made, and we feel robbed, because we end up paying a lot on money for shit versions, while the reviewers get the best ones for FREE.

(06-11-2016, 08:05 AM) pastech Wrote: I’ve had my "NEW" Cuboid (in Black) for less than 24 hours, and I have e few issues with it already:
1. Fire Button Rattles (a lot)
2. Fire Button Sticks "ON" sometimes, and this is dangerous.
3. Small gap between Tank & Cuboid, but only one one side.
4. Small gap in the body work, but only one one side, just under 510, but no gap above the fire button.

I bought this Cuboid, based on MANY reviews on YouTube (pbusardo, IndoorSmokers, Mike Vapes, Suck My Mod, etc. )
I think that Joyetech sends very well made, very well inspected units to these reviewers, and they all say that’s it good.
BUT, the final, retail versions are not as well made, and we feel robbed, because we end up paying a lot on money for shit versions, while the reviewers get the best ones for FREE.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.